onsdag 27. oktober 2010

Ce que j'ai appris, je l'ai oublié; ce que je sais, je l'ai inventé


Hvorfor ikke dekorere i høyden? Det fantastiske franske skapet,  i "style directoire", får en ekstra accent med store gamle vinballonger på toppen.
Flaskene er selvfølglig (!) fra Bordeaux og er ekstremt dekorative både på gulvet og som her oppe under taket..Vår vidunderlige Gervasoni sofa - her i 100% lintrekk "cielo" -  sofa-favoritten!


Høstens Paristur medførte at en mengde unike ting nå er i Balzac.  Dette skjønne portrettet gikk under hammeren på Drouot-auksjonen, og tro det eller ei, nå henger det på veggen i Balzac..
Nydelige franske flakonger for din yndlingsduft, din aller beste olivenolje eller badeolje. Kommer i lekker eske som på bildet og er en unik og personlig gave. 
Vår kjære Honore de Balzac - utrolig produktiv i sitt relativt korte liv -  vi bare elsker hans romaner og fortellinger som er absolutt like aktuelle i dag som for 150  år siden.  Societetslivet i Paris med de dypeste fallgruber og den skjønneste prakt - umulig å legge boken fra seg !  

Balzac drakk kaffe gjennom natten mens han skrev sine utallige romaner og fortellinger - vi er veldig glad i te!  
Skjønne tekanner laget på Place Clichy i Paris - et utvalg farger og dekor kan bestilles etter eget ønske.
Portrett av dame trykket på stoff - som dekor på gardiner, puter, sengeteppe etc.
..og vi er så fascinert av magasinet merci i Paris - kreativitet og originalitet - vi har noen få smakebiter herfra også i Balzac!

....og skal du til Paris og gjerne vil besøke dette fantastiske magasinet er adressen
111, boulevard Beaumarchais...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar