tirsdag 20. desember 2011

Balzac et le père Noël

Vakker julepynt
Vi feirer jul med fransk vri i Balzac. Det funkler og glitres i all diskresjon og det julerøde er kanskje ikke så julerødt, men vakkert er det.

Skjønn julepynt som hjerter og stjerner i metall med funklende "diamaner" - kan vi ikke stå for! Og ingen lov sier at du trenger et grønt nåletre å henge den på -  det er vel så fint å henge julepynten fra nakne grener - fra en taklampe eller en gardinstang.
Vi har også vakre perlemansjetter til stearinlys - og disse tar ikke fyr. Det er en fordel.

Herlig fransk tapet!
 I Balzac kan du finne julegaver som overrasker og gleder! Vi har små akvareller og et stort utvalg av bilder med insekter og franske kongelige profiler - med en humoristisk vri. Det er hyggelig å gi bort vakre glass - det behøver jo slett ikke være seks av alt.En julerød pute gir en "edge" til en klassisk stol, synes vi. Jul eller ikke jul!

Barokke engler

Et par barokke engler er en velsignelse i et hvert hjem mens de daler ned i skjul. Vedskjulet? Disse holder seg nok helt i ro mens de sprer sitt glade budskap. De lubne små englene kan du også glede deg over året rundt.
Hva med en roman av forfatteren Balzac? Til den frankofile?

Da gjenstår det bare å tenne opp i peisen og la julefreden senke seg. Du er hjertelig velkommen til å komme en tur innom Balzac og la deg inspirere av våre franske vri på julen.

Balzac présenter ses vœux de joyeux Noël et de bonne année!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar