onsdag 27. april 2011

Våren feier inn i Balzac - sammen med biller, skarabéer og sommerfugler

Hvis du rusler en tur oppover Bygdøy Allé, vil du se at kastanjetrærne har pyntet seg med lubne knopper som er i ferd med å folde seg ut. Og - hvis du bare runder hjørnet ved FAME fotografen  - befinner du deg i Gabelsgate - et lite stenkast fra Balzac. 
Nederst i gaten glimter fjorden forlokkende og blått og viser frem kritthvite seil. Ved Balzac ligger den lille urtehagen hvor jordbær, timian, rosmarin og mynte sprer seg uhemmet og det dufter av varm jord og vår. Det er en deilig tid!

I Balzac fryder både hjelpere og kunder seg over alle nyanskaffelsene som strømmer inn til butikken. Ingenting er morsommere enn å pakke opp vakre glass, tekanner, et rart gammelt speil, en lekker lysekrone - og å innrede Balcac til glede og inspirasjon for alle våre kunder.
 
Kanskje du tar en titt inn i  utstillingsvinduet til Balzac? Der viser våren seg frem i sine delikate og transparente grønne nyanser. De florlette lysgrønne gardinene rammer inn en  håndmalt marokkansk tekanne med to små teglass. La øynene dine ta inn interiøret - som de kritthvite Gervasoni-stolene med løse trekk og en diger puff som bord. Håndmalte krystallglass fra Paris med motiv av biller og skarabéer og rosa champagenglass med lysegrønne stetter viser seg funklende frem i sollyset.

Insekter er vårens trend og de flagrer over glass, tapet, stoltrekk, kommoder, bilder og som motiv på speil. Det er virkelig insektens år i Balzac!  
  Hvis du trenger inspirasjon og vil "freshe" opp hjemmet eller landstedet ditt til sommeren, så kan vi hjelpe deg med alt fra vakre interiødetaljer som glass og puter, gamle og originale speil i alle størrelser -  til større møbler som virkelig gjør susen!

Vi hjelper deg gjerne med idéer og gode løsninger. Hos Balcac er det aller meste unikt. Våre kunder setter pris på det. Et par gamle stoler, trukket i insektstoffet finnes det bare to av - i hele verden. Mon tro hvilket hjem de vil pryde?

Hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar