fredag 30. september 2011

Balzac i høstens tegn

Monsieur Balzac er en sofistikert pariser som helt sikkert ville ha bifalt høstens deilige og avlsappete kasjmirplagg. Vi har nå tykke stikkejakker, som er myke og nærmest vektløse samtidig som de er veldig varme. Jakken er i marine eller eggeskall og har små lommer og slag. Den fungerer nærmest som en blazer og er fin som ytterjakke i disse overgangstidene.
Kasjmirvanter med skinnkant og små knapper! Både bedårende og praktiske i sin uskyldige natur.

Kasjmirpledd er høyden av luksus og fargene går fra det duse dueblå og  diskret beige til den andre enden av fargeskalaen; det intense limegrønne og det oransje - som er høstens nøkkelfarge. Drapér det over en stol eller puff - ellr svøp det rundt deg som en kappe.     
For ikke å snakke om årets desidert vakreste vesker!  Her snakker vi om eleganse. Vi faller i hvert fall i staver (på godt norsk). Wenche Holt designer disse luksuriøse og generøse veskene som er håndlaget i Marokko. De kan bestilles i en mengde vakre farger og i to forskjellige størrelser.

Høsten er en deilig tid. Fargene og lyset, de siste rosene som modig strekker seg mot solen, men løvet daler og kastanjene faller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar