fredag 1. juli 2011

Balzac à la plage?

Niks. Balzac drar ikke på stranden i sommer. Han er en urban herre som holder seg i nærheten av urtehagen sin i Gabelsgate. Balzac holder altså åpent i hele juli.

Og vi kan blant annet friste med deilige strand/bykjoler, tunikaer og sjal i sval indisk bomull eller i kjølig silke. Dette er perfekte plagg til å bare rusle rundt med eller å kle opp med lekre sandaler og tilbehør. Dessuten tar disse plaggene minimalt med plass i bagasjen - hvis du skal ut på tur.

Balzac har mye nytt og lekkert om dagen.  Vi elsker  - blant mye annet - denne glassmuggen som både er elegant, original og usedvanelig delikat. Og hvis du har planer om å nyte en sommeraften -  hvorfor ikke mikse en PIMMS -  med slangeagurk, lime og en dæsj soda - og server den i  vakre krystallglass  - kanskje prydet med en bille? La isbitene klirre og nyt jordbær på si.
Du behøver slett ikke reise bort for å nyte sommerens gleder. En byveranda er ikke å forakte. Du kan gjøre verandaen din til det lekreste lille univers ved å skape stemningen slik du vil ha den.
Vi har fremdeles deilige sommermøbler, delikate silkeputer og florlette gardiner i oransje, lavendel og syrlig limegrønt. Bare kom innom Balzac og la deg inspirere og muligens forføre litte-bitte grann... 
Santé et
au revoir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar